Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
6 companii din judetul Arges activeaza in domeniul Lemn, sectiunea Ambalaje Hartie & Carton.

Ambalaje si cofraje din lemn.

Comert en-gros si en-detail. Comercializare en-detail produse alimentare.

 

Centru de recuperare hartie si deseuri din carton. Servicii de recuperare hartie uzata.

Servicii paleti de lemn, folie, carton.

Furnizor de ambalaje. Furnizor de ambalaje din carton ondulat.

Infiintata in anul 1994, cu obiect de activitate productia ambalajelor din carton ondulat. Producem la comanda, cu multa seriozitate si preturi competitive.

www.cartoneraambalaj.ro


Recomandari: 44 companii cu activitate in domeniul Lemn, sectiunea Ambalaje Hartie & Carton din judetele invecinate ( Valcea, Dambovita, Olt, Bucuresti ).

Tipografie realizeaza ambalaje de hartie si carton pentru: industria tutunului si tigarete, industrie alimentara, industria cosmetica si parfumerie, industria farmaceutica, materiale publicitare.

Materiale publicitare, albume de arta, ambalaje de hartie si carton pentru industria tutunului si a tigaretelor, industrica farmaceutica si cosmetica, industria alimentara.

Producator ambalaje din carton: echipamente si materiale de ambalat.

Producator role hartie Valmir Service ofera role pentru case marcat, ATM/bancomate, role pentru fax, copiator si plotter, hartie matriciala pentru imprimanta. Producem orice tipodimensiune de rola.

Hartie de ambalaj de diferite tipuri, formate si gramaje. Se asigura transport gratuit.

Producem de 13 ani ambalaje din carton 100% reciclabile, transport gratuit in Bucuresti si Dambovita, pt. toate comenzile ce depasesc 250 RON. Discount pt. cantitati mari si plata livrare.

Cel mai mare producator de cutii servetele din tara, cutii medicamente, in general orice fel de ambalaj din carton duplex. Tipar de calitate exceptionala, finisare impecabila.

Reprezentanta Orwak Suedia vindem prese hidraulice pt. balotat deseuri reciclabile, prese industriale, prese de brichetat, mori de macinat, presocontainere si comprimatoare, regranulatoare plastic.

Infiintata in anul 2001. Situata in Bucuresti. Amarari si ancorari. Mobila MobVip. Tratamente ISPM 15.

Producem din carton de cea mai buna calitate si comercializam la preturi negociabile: ambalaje din carton duplex, microondul si co3, imprimate sau caserate. Puneti-ne la incercare!

Produce si comercializeaza o gama variata de adezivi folositi in industria tipografica: aracet pt. legatorie tip DP 25; aracet pt. lipit ambalaje din carton.

Ambalaje din hartie si carton cu intrebuintari diverse. Servetele, hartie igienica, prosoape din hartie. Matrite pt. stantat.

Furnizor de ambalaje din carton ondulat. Ambalaje din hartie si carton cu intrebuintari diverse. Saci, sacose, invelitori din materiale plastice.

Furnizor de ambalaje.

Import/export de produse chimice. Productie cauciuc. Furnizor de hartie.

Servetele, hartie igienica, prosoape din hartie. Comert en-gros a materialelor plastice. Productie de hartie pt. uz medical, industrial. Productie chibrituri. Echipamente si materiale consumabile pt. curatenie. Materiale promotionale. Articole de uz casniic.

Ambalaje din hartie si carton cu intrebuintari diverse. Furnizor de echipamente si utilaje pt. ambalat.

Furnizor de echipamente si utilaje pt. ambalat. Masini pt. imprimari. Furnizor de ambalaje.

Furnizor de ambalaje din carton ondulat.

Ambalaje si cofraje din lemn. Transport de lemn. Exploatare forestiera. Cherestea.

Servicii de recuperare hartie uzata. Constructii speciale. Robinete industriale, vane, supraplin. Utilaje pt. industria alimentara. Ambalaje realizate din materiale plastice. Constructii cu destinatie sportiva si amenajari pt. sport.

Carton si produse din carton. Furnizor de hartie. Import/export de hartie si carton.

Ambalaje din hartie si carton cu intrebuintari diverse.

Tipografie. Furnizor de ambalaje din carton ondulat. Ambalaje din hartie si carton cu intrebuintari diverse. Etichete autocolante. Tiparituri. Flexo-tipografie.

Tipografie. Ambalaje din hartie si carton cu intrebuintari diverse.

Furnizor de hartie.

Utilaje. Utilaje si materiale pt. industria hartiei.

Pungi/sacose din hartie pt. alimentatie, cadouri. Comercializare de cadouri si suvenire. Producator de cadouri si suvenire.

Furnizor de hartie. Import/export de hartie si carton. Tiparituri. Carton si produse din carton.

Tipografie. Agentie de publicitate. Ambalaje din hartie si carton cu intrebuintari diverse.

Echipament sportiv.

Distributie de produse diverse. Activitati de import-export de bunuri si produse. Centru de afaceri. Casa de comenzi. Furnizor de ambalaje din carton ondulat. Produse metalurgice neferoase. Distribuitor de cafea. Producator de cadouri si suvenire.

Ambalaje din hartie si carton cu intrebuintari diverse. Reparatii si intretinere pt. utilaj comercial. Intermediere comerciala de produse diverse.

Ambalaje si cofraje din lemn.

Izolatori hidro, termici si fonici. Izolatii termice si hidroizolatii. Izolatii termice a locuintelor. Materie prima si materiale pt. izolatii termice/hidroizolatii. Constructii la cheie.

Furnizor de ambalaje.

Masini si materiale pt. industria petrochimica.

Ambalaje din hartie si carton cu intrebuintari diverse. Masini, echipamente si materiale pt. tipografii. Masini si echipamente din mase plastice.

Furnizor de ambalaje.

Ambalaje din hartie si carton cu intrebuintari diverse. Productie de produse alimentare. Productie a articolelor din sticla. Producator incaltaminte. Tipografie. Imprimate tipizate nefiscale. Produse alimentare preambalate. Furnizor de sisteme de arhivare.

Import/export de hartie si carton. Reprezentanta comerciala. Furnizor de hartie.

Furnizor de hartie.

Ambalaje si cofraje din lemn. Binale si sarpante. Acoperisuri traditionale. Europaleti din lemn. Prelucrare lemn. Realizam scari de interior din lemn. Productie mobila. Masini si echipamente pt. slefuit lemn. Produse din lemn. Comercializare de mobila.

Ambalaje realizate din materiale plastice.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web