Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
8 companii din judetul Arges activeaza in domeniul Afaceri, sectiunea Organizatii & Centre & Dezvoltare.

Agentie de dezvoltare a antreprenoriatului.

Constructii civile si industriale.

 

Camera de Comert si Industrie.

www.cciarges.ro

Camera de Comert si Industrie.

Corpul expertilor contabili/contabililor autorizati din Romania.

www.ceccaro.ro

Oficiul Registrul Comertului.

Oficiul Registrul Comertului de pa langa Tribunalul Arges.

Asociatie profesionala.


Recomandari: 42 companii cu activitate in domeniul Afaceri, sectiunea Organizatii & Centre & Dezvoltare din judetele invecinate ( Valcea, Dambovita, Olt, Bucuresti ).

Consultanta ISO 9001-principalul serviciu de management al companiei. Asistare a organizatiilor in configurarea propriilor sisteme de management conform ISO 9001:2000.

Consultanta in managementul firmei, pentru accesare de finantari, precum si in domeniul comunicarii. Oferim de asemenea servicii de traducere si consultanta juridica si financiara.

Management de companie; management de proiect; consultanta dezvoltare afaceri; proiecte "green field"; PR si comunicare B2B; organizare evenimente interne si internationale.

Centru comercial si de afaceri pentru constructii si amenajari. Showroomuri pentru produse de amenajari interioare si exterioare. Servicii pentru profesionistii din domeniu si consultanta.

Servicii pentru ONG, intocmire documentatie scutire TVA, produse cu certificate de origine, organizare de evenimente de afaceri, training, advertising.

Companie internationala ce activeaza in dezvoltarea profesionala si personala a top managementului, midle managementului si a persoanalului de vanzari.

Echipa de specialisti cu mare experienta profesionala in Germania si Romania ofera servicii de consultanta in implementarea sistemelor de management de calitate ISO 9001 si de mediu ISO 14001.

Consultanta pentru implementare sistemului de management al calitatii in conformitate cu standardele ISO 9001, ISO 14001, ISO 22000, HACCP. Intocmire proiecte de finantare pentru IMM, PHARE, SAPARD.

Servicii de consultanta in domeniul finantarii europene, servicii de limba engleza pentru companii si indivizi, corectari documente si servicii de plasare studenti/absolventi.

Companie de consultanta cu expertiza in domeniile vanzarilor si relatiilor cu clientii. Misiunea noastra este de a ne ajuta clientii sa obtina rezultate pozitive.

Consultanta in resurse umane. Servicii de diagnoza organizationala (evaluarea satisfactiei angajatilor, a climatului si a culturii Organizationale), structura si dezvoltare organizationala.

Servicii de consultanta pentru proiectarea, implementarea, imbunatatirea si certificarea Sistemului de Management al Calitatii, conform SR EN ISO 9001:2001, contribuind la succesul afacerii dvs.!

Filiala firmei germane de consultanta industriala Jacobi & Partner Industrieberatung GmbH. Pentru detalii cu privire la serviciile oferite de noi, va rugam sa vizionati website-ul.

Centru de cercetare-proiectare-experimentare pt. noi tehnologii inventive echipate cu aparatura, utilaje si instalatii performante cu gabarit si consum energetic redus.

Furnizor de formare profesionala pentru adulti. Oferim in acest moment cursuri de manager de proiect autorizat CNFPA, acordam si consultanta pentru fonduri nerambursabile.

Asociatie scop nelucrativ.

Activitati de consultanta pentru afaceri si management. Activitati de consultanta in domeniul relatilor publice si al comunicarii. Activitati de organizare a expozitilor, forumurilor si congreselor.

Solutie hoteliera unica ce va va ajuta sa reduceti cheltuielile implicate de cazare, masa si evenimente, bucurandu-va in acelasi timp de tratament VIP.

Servicii de organizare de reuniuni si conferinte. Turism intern/international. Agentie de turism. Agentie vanzari si intermediere bilete de avion. Tour-operator. Servicii de asigurare turistica.

Agentie de dezvoltare a antreprenoriatului.

Agentie de dezvoltare a antreprenoriatului.

Agentie de dezvoltare a antreprenoriatului.

Agentie de dezvoltare a antreprenoriatului.

Asociatie patronala.

Asociatie profesionala.

Organizator targuri si manifestari expozitionale. Targuri si expozitii - organizare manifestari expozitionale. Constructie si amenajare standuri expozitionale.

Morarit si panificatie. Asociatie creata in vedera dezvoltarii spiritului antreprenorial.

Constructie si amenajare standuri expozitionale.

Exploatare si industrializarea lemnului. Asociatie patronala.

Asociatie patronala.

Fundatie. Asociatie creata in vedera dezvoltarii spiritului antreprenorial.

Asociatie creata in vedera dezvoltarii spiritului antreprenorial.

Asociatie patronala.

Asociatie patronala.

Asociatie patronala.

Asociatie patronala. Productie de concentrate furajere si nutreturi combinate.

Camera de comert bilaterala.

Camera de comert bilaterala.

Camera de comert bilaterala.

Camera de Comert si Industrie.

Camera de Comert si Industrie.

Camera de Comert si Industrie.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web