Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
18 companii din judetul Arad activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Constructori Civil & Industrial & Special.

Constructii civile si industriale. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Instalatii de gaz si aductiune de apa pt. constructii. Constructii si montaj de instalatii petroliere.

www.amarad.ro

Servicii de proiectare pt. constructii. Servicii de proiectare arhitectonica. Servicii de proiectare arhitectonica. Constructii civile si industriale.

 

Constructii civile si industriale. Constructii la cheie.

www.artstilmetal.nt.ro

Constructie civila.

www.bermo.ro

Constructii civile si industriale. Constructii agricole; sere; depozite. Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Materiale prefabricate din beton pt. constructii. Tamplarie din lemn si aluminiu.

Constructii. Servicii de constructie. Instalatii in constructii. Aranjamente si amenajari interioare.

Firma de constructii din Arad specializata in domeniul constructiilor civile.

www.dgpconstruct.ro/

Activeaza in domeniul usilor de garaj rezindentiale, a usilor sectionale industriale, a usilor speciale si sistemelor de automatizari si control acces. Atu-ul nostru este experienta.

www.dinova-group.ro

Constructii civile si industriale, case la cheie, finisaje de medie si inalta clasa, structuri metalice, foraje fantani medii.

Reprezentanta comerciala pt. echipamente sportive. Servicii de constructie si amenajare terenuri practicare sporturi. Amenajare/intretinere cu gazon terenuri sportive.

www.fedsport.ro

Producator austriac de rigole, borduri, pavaje.

hydrobg.ro

Constructii civile si industriale & tamplarie PVC.

www.marocico.ro

Constructii la cheie.

Constructii. Servicii de constructie. Servicii in constructie.

Constructii industriale; amenajari de hale si depozite. Statie de carburant. Constructii si confectii metalice de gabarit.

www.neonbassano.ro

Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Constructii. Servicii de constructie. Instalatii de incalzire locuinte. Instalatii de incalzire si climatizare. Intretinere pt. instalatii de canalizare si evacuare. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare.

Constructii civile si industriale.

www.wega-npk.ro

Constructie civila.


Recomandari: 32 companii cu activitate in domeniul Constructii, sectiunea Constructori Civil & Industrial & Special din judetele invecinate ( Timis, Bihor, Hunedoara, Cluj ).

Comercializeaza usi de garaj industriale tip. Ghunter-Tore Germania prin parteneriat cu Ghunter-Tore Romania.

Constructii civile, industriale si agricole. Case, vile si cabane la cheie. Hale si depozite. Finisaje speciale. Design ambiental. Restaurari cladiri din patrimoniul national. Amenajari spatii verzi.

Constructor industrial.

Constructii civile industriale si agricole. Specializare: hale industriale structura metalica. / Edilizia civile industriale e agricola. Specializzazione: cappanoni industriali struttra metallica.

Constructii civile, placari, rigips, faiantari.

Firma cu peste 50 de ani de activitate in domeniul constructiilor si confectiilor metalice.

Constructii, alpinism utilitar, amenajari, renovari cladiri si biserici, montaj panouri publicitare.

Servicii de proiectare constructii civile si industriale; amenajari interioare; constructii la rosu si la cheie; vanzari materiale de constructii.

Specializata in cercetarea, dezvoltarea si aplicarea de materiale industriale de constructie. Suntem producatori de materiale pentru pardoseli industriale.

Proiectare instalatii si retele electrice, sanitare, incalziri, climatizare - executie electrice pana la 20 kv, sanitare, incalziri, canalizari, montaj utilaj, confectii metalice, antreprenoriat.

Executam case la cheie. Antreprenoriat general in constructii, inclusiv proiectarea obiectivului. Asiguram consultanta si asistenta tehnica pe santier.

Firma de constructii speciale autorizata in domeniul termoprotectiei (antifoc) a structurilor metalice si alpinism utilitar.

Alpinism utilitar, constructii de orice tip, constructii monumente funerare, comercializare de marmura si granit si intermedieri tranzactii imobiliare.

Construim apartamente prin mansardarea blocurilor, precum si in imobile de tip vila la preturi minime.

Executam tencuieli mecanizate si turnam sape mecanizat. Executam structuri si finisaje.

Construim case familiale la cheie.Avantajul pe care il oferim pe piata in acest moment este costul redus al pachetelor. Veti beneficia de servicii complete inca din faza de proiectare.

Orice tip de constructii civile, industriale si confectii metalice (hale industriale, poduri, usi industriale, ferme metalice, grilaje, rampe de acces, traverse metalice, box paleti).

Executie si proiectare hale metalice prefabricate. Lucrari la cheie!

Commercial, industrial, residential buildings - project design, project management, consulting.

Executam constructii de case, vile, case de vacanta pe structura traditionala sau din lemn. Construim hale industriale. Amenajari interioare si exterioare.

Constructii civile, amenajari interioare, amenajari exterioare.

Proiectare si cercetare in constructii, instalatii, termotehnica.

Constructii de case, vile, constructii industriale, amenjari interioare. Constructii in rosu, constructii la cheie, finisaje, acoperisuri, pardoseli, pardoseli industriale, pardoseli de cuart.

Constructie case si cabane din lemn. Va oferim: case lemn, cabane, ferestre din lemn stratificat, scari interioare.

Constructii civile, case si mansardari.

Producem: pavele din beton vibropresat; o gama larga de palisade, rigole, borduri si elemente pt. garduri; tuburi colectoare cu diametrul cuprins intre 10 si 80 cm; racorduri de apa; straturi de beton.

Lucrari speciale in constructii: pardoseli industriale continue din beton si pe baza de rasini, conforme HACCP si GMP, vopsitorii si protectii anticorosive. Experienta pe un milion mp.

Activam in domeniul pardoselilor de peste 5 ani si executam: pardoseli industriale din beton elicopterizat sau pe baza de rasini si vopsea, platforme exterioare si drumuri, reconditionari.

Executam lucrari de constructii civile si industriale.

Constructii civile, industriale, instalatii sanitare, termice, gaz metan.

Activitate principala: consultanta, proiectarea, montajul, modernizarea, repararea si service-ul ascensoarelor de orice tip, a scarilor rulante si a rampelor pentru personele cu dizabilitati.

Societate de constructii specializata in domeniul hidroizolatiilor. Domeniul de activitate al societatii cuprinde livrari si montaje complete ale sistemelor de hidroizolatii.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web