Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
3 companii din judetul Arad activeaza in domeniul Comunicatii, sectiunea Telecomunicatii & Retele.

CobraNET ofera o gama larga de servicii: suport, audit si consultanta pentru definirea solutiilor optime, servicii de instalare, instruire operatori si intretinere a echipamentelor.

www.cobranet.ro

Servicii de transmisii de date radio. Servicii si retele de telecomunicatii. Sisteme de alarma, paza si securitate. Sisteme de acces de personal si pontaj angajati. Instalatii electrice si automatizari. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

www.daioco.ro

 

Servicii de internet in judetul Arad.


Recomandari: 27 companii cu activitate in domeniul Comunicatii, sectiunea Telecomunicatii & Retele din judetele invecinate ( Timis, Bihor, Hunedoara, Cluj ).

OUTSOURCE executa lucrari de cablari pe suport clasic sau fibra optica, retele de telefonie si date, cablari structurate date/voce, CCTV, comercializare, instalare si service centrale telefonice.

Partener de afaceri al concernului Alcatel Business Systems, certificata la nivel de expert.

Solutii IT&C: telefonie mobila la costuri reduse; echipamente de birou: computere, imprimante, faxuri, copiatoare, noi si second hand, inclusiv in rate pentru persoane fizice si juridice.

Retele de comunicatii, cablare structurata date si voce, solutii wireless, gazduire web, suport tehnic! StarIT - Solutia completa in retele.

Retele de televiziune prin cablu.

Instalatii electrice, retele voce date, creatie soft, service calculatoare.

Servicii si retele de telecomunicatii.

Va oferim urmatoarele servicii: web hosting, web design, proiectare si realizare diverse softuri, proiectare/realizare retele de calculatoare, sisteme de supraveghere video, sisteme de alarma.

Proiecteaza, instaleaza si intretine infrastructuri de transfer de date si voce. Punem la dispozitia clientilor o gama larga de echipamente profesionale audio/vizuale.

Servicii de proiectare si instalare retele de date, video si voce. Servicii de implementare a retelelor de telefonie mobila, retele private de transmisiuni de date, voce si video.

Solutii complexe de telecomunicatii. Servicii de proiectare si instalare retele trasmisii date, video, voce. Design si instalare retele electrice. Confectii metalice pentru telecomunicatii.

Servicii de telecomunicatii/radiocomunicatii: proiectare statii emisie radio - TV cu emisie terestra, radiorelee (microunde), CATV, televiziune cu circuit inchis, retele de date.

Proiect retea de internet folosind reteaua TV Cablu pe coaxial existenta. Proiectul da posibilitatea de a folosi o retea de TV Cablu pe cablu coaxial existenta pentru transmiterea semnalului.

Servicii si retele de telecomunicatii. Automatizari. Sisteme de alarma, paza si securitate. Sisteme de acces de personal si pontaj angajati.

Servicii si retele de telecomunicatii.

Intretinere si reparatii cai ferate.

Servicii si retele de telecomunicatii.

Service si reparatii de telefoane mobile. Telecomunicatii mobile.

Servicii informatice.

Servicii si retele de telecomunicatii. Constructie si proiectare de retele.

Servicii de transmisii de date radio. Servicii si retele de telecomunicatii. Constructie si proiectare de retele. Import de echipamente si aparatura pt. telecomunicatii. Radiocomunicatii - depanare si proiectare retele.

Servicii si retele de telecomunicatii.

Servicii si retele de telecomunicatii.

Servicii si retele de telecomunicatii.

Servicii de telefonie nationala. Servicii si retele de telecomunicatii.

Servicii si retele de telecomunicatii.

Companie romaneasca, cu sediul in Timisoara, avand ca principal obiect de activitate oferirea de servicii de internet si telefonie fixa, pentru sectorul business.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web