Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
6 companii din judetul Arad activeaza in domeniul Comert, sectiunea Import & Export.

Companie dinamica care activeaza pe piata de produse agricole, morarit si panificatie, fier vechi, ingrasaminte chimice.

www.rdf-office.ro

Butoaie stejar, doage, - productie, butoaie din stejar destinate invechirii vinurilor.

www.barikavram.com

 

Intermediere export-import, servicii offshore.

www.dinserv.ro

Comercializare carne. Intermediere comerciala de produse diverse.

Romasia va ofera servicii import China, direct de la producatori. Avem birouri cu angajati romani permanent in China. Oferim transport, inspectii calitate, servicii complete.

www.romasia.ro

Comert - import export.


Recomandari: 37 companii cu activitate in domeniul Comert, sectiunea Import & Export din judetele invecinate ( Timis, Bihor, Hunedoara, Cluj ).

Comert cu materiale pentru ambalaje: benzi poliester pt. legare, fixare si paletizare; hartie si folie pentru ambalaje cu protectie anticoroziva; benzi adezive din hartie; hartie pt. cuptor.

Specializata in produse destinate camerelor curate (cleanrooms) pentru industria farmaceutica, electronica si alimentara.

Import - export.

Firma de import export si consiliere in serviciul firmelor romane interesate in comercializarea propriilor produse pe pietele externe (Italia, Germania, Austria, Elvetia).

Consultanta, intermediere, comert, import/export Romania-Germania.

Import si distributie automatizari pentru porti, felinare cu actionare automata, bariere automate, usi de garaj sectionale sau basculante, usi sectionale industriale.

Dealer pt. Romania al Optimum Maschinen Germany - utilaj industrial de prelucrare a lemnului si metalului; dealer tractoare MTZ Belarus & Pronar; intermedieri & import utilaj industrial si agricol.

Import & export.

Venim in sprijinul producatorilor de dulciuri de pe piata din Romania care vor sa isi promoveze produsele la nivel international.

Aducem le comanda din import, inclusiv in leasing sau credit bancar auto, foarte avantajos si convenabil, o gama larga si variata de autoturisme.

Activitati de import a unor produse de top, unice, cu o prezentare superba si diversificata, care se incadreaza perfect in gama cadourilor de afaceri pentru partenerii si clientii dvs.

Importam accesorii si tuning auto din fabrica noastra din China. Produsele principale ca exemplu: seturi si becuri xenon, seturi de huse scaune, etc. sunt la cele mai bune preturi din Romania.

Import si distributie de baterii, banda izolatoare, cablu coaxial, cablu telefonic, lanterne.

Comercializam materiale pt. constructii si intretinere drumuri. Materiale pt.rosturi de dilatatie, pt. tratarea asfaltului, inchiderea porilor, pentru imbinarile asfaltului.

Suntem o firma specializata pe tehnici de marcare. Etichete autocolante, imprimare coduri de bare, ribonuri, folii sleeve. Preturi personalizate dupa marimi si tipul etichetelor.

Comercializam o gama larga de scule si unelte provenite de la cei mai mari producatori din domeniu.

Pompe industriale. Instalari de pompe. Optimizari echipamente de pompare. Sectoare: agricol, minier, chimic, alimentar, combustibil, industrial, militar, civil, ape reziduale, inundatii, desecari.

Importator si distribuitor de ambalaj ecologic din hartie si carton ofera clientilor sai produse pentru ambalat - pahare carton, pungi hartie, coltare, cutii carton, saci hartie.

Importam: curele de transmisie, simeringuri, furtunuri, benzi transportoare, motoare electrice, motoare toba, utilaje agricole, piese auto, scule, lanturi, covoare cauciuc, roti si role.

Compania importa si distribuie cutii pentru cosmetice si bijuterii, oferind cel mai bun raport calitate-pret si o gama unica de produse pentru piata din Romania.

Distribuitor uleiuri auto si industriale MOBIL; CASTROL; ARAL. Distributie zonala Transilvania. Preturi exceptionale.

Import-export, distributie, depozitare, logistica.

Import si distributie diverse produse, aparatura sau tehnologie cu caracter ecologic.

Comercializarea furtunelor hidraulice si conectica aferenta. Avem un utilaj de sertizat performant la atelierul din Alesd pentru toate dimensiunile de furtune.

Companie importatore de cereale.

Comert cu ridicata produse farmaceutice.

Export direct de la fabrici din Spania, preturi ex-works, ulei de masline, masini si utilaje pt. fier forjat si industria prelucrarii metalelor feroase si neferoase, tamplarie.

Company founded in 1999 has as a principal activity the production, import and distribution of ground and packed coffee under its own trademark: Cafe Vitto; Bremer Kafe.

Comert exterior. Import-export.

Utilaje pt. industria de constructii. Activitati de import-export de bunuri si produse.

Activitati de import-export de bunuri si produse. Import de anvelope pt. autoturisme si utilitare. Uleiuri si lubrifianti auto - comercializare. Import de accesorii si piese de schimb pt. autoturisme. Agentie de turism.

Activitati de import-export de bunuri si produse.

Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Constructie civila. Servicii de proiectare arhitectonica. Servicii de proiectare pt. constructii.

Activitati de import-export de bunuri si produse. Bauturi racoritoare - productie. Productie industriala de bauturi alcoolice. Distribuitor exclusiv de bauturi.

Producator de tricotaje din lana. Comercializare en-detail tricotaje. Comert en-gros de tricotaje. Export de produse diverse.

Activitati de import-export de bunuri si produse. Comercializare en-gros produse alimentare. Comert en-gros.

Unic importator, va pune la dispozitie intreaga gama de tractoare dotate cu motoare Perkins cu puteri de la 17-160cp; remorci agricole; comercializeaza o multitudine de utilaje agricole.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web