Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
6 companii din judetul Arad activeaza in domeniul Plastic, sectiunea Materiale Plastice & Produse & Prelucrare.

Producator ambalaje din folie PVC flexibila, conform desenului clientului. Ex: coperti caiete, clipboarduri, port carduri, port abonamente, port instructiuni-documente, ambalaje confectii-lenjerie.

www.plast.ro

Constructii. Servicii de constructie. Instalatii in constructii. Aranjamente si amenajari interioare.

 

Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Furnizare de jaluzele orizontale si verticale. Producator de jaluzele si rulouri.

www.mayerprod.ro

Mase plastice armate cu fibre de sticla. Materie prima pt. industria materialelor plastice. Izolatori hidro, termici si fonici. Poliester. Fire si produse din fibre de sticla. Materiale compozite pt. utilizari industriale. Poliester armat cu fibra de sticla pentru constructii.

Produce ambalaje din polietilena, imprimate, pentru sector industrial si alimentar, termocontractabila, saci menaj, uz generic si alimentar, plase. Comert de scotch, folie/pungi bule aer, folie strech.

Prelucrare de materiale plastice. Producator de matrite/accesorii pt. injectie materiale plastice. Ambalaje realizate din materiale plastice.

www.superplast.ro


Recomandari: 44 companii cu activitate in domeniul Plastic, sectiunea Materiale Plastice & Produse & Prelucrare din judetele invecinate ( Timis, Bihor, Hunedoara, Cluj ).

Achizitionare, macinare, comercializare deseuri PET, HDPE, PS, PA.

Producem accesorii mobilier si orice produse cu matrita clientului pana la 150g.

Firma care activeaza pe piata reciclarii deseurilor din polietilena din anul 1998. Vandem granule regenerate din polietilena de joasa densitate. Cumparam deseu din folie de polietilena L.D.PE.

Injectie mase plastice, elastomeri.

Injectie mase plastice, asamblare componente plastic, sudura ultrasunete, marcaj la cald si la rece.

En-gros produse din plastic; melamina, sticla.

Distributie de organe de asamblare si mase plastice.

Distribuitor si comerciant exclusiv zona Ardeal pt. produse din polietilena: saci, pungi, folie solar, folie termocontractibila, folie strech. Servicii de vulcanizare auto.

Specializata in furnizarea de spuma de polietilena cu celule inchise in placi sau role, simple sau caserate cu film metalizat sau aluminiu si cauciuc sintetic tip EPDM.

Produce si comercializeaza produse de semnalizare, avertizare si siguranta rutiera - conuri, parapeti, balize verticale, stalpi avertizare, butoni reflectorizanti, veste reflectorizante.

Matriterie cu injectie mase plastice. Producator module cu LED-uri, proiectoare cu LED-uri, corpuri de iluminat, lampi taxi, diverse piese de schimb din plastic.

Colecteaza deseuri de mase plastice, macina, regranuleaza si vinde macinaturi si granule regenerate. Prestam servicii de reprocesare: macinare (orice repere), regranulare.

Colectarea si valorificarea deseurilor de masa plastica. Achizitionam macinatura polimeri, lichidari stoc granule, deseuri plastic.

Productie ambalaje din polietilena, din stoc si la comanda: pungi LDPE si HDPE, pungi rotunjite, saci LDPE pt. haine, saci HDPE, saci navete, folie termocontractibila, folie pantalon si semipantalon.

Flacoane, recipienti, ambalaje din plastic, mase plastice, flacoane din plastic. Oferim o gama completa.

Comercializam materiale plastice virgine, regranulate si macinate. Achizitonam orice fel de deseu din plastic. Comercializam utilaje pt. prelucrare si reciclare.

Ambalaje realizate din materiale plastice. Productie/furnizare materiale plastice. Saci, sacose, invelitori din materiale plastice. Materiale promotionale. Ambalaje din hartie si carton cu intrebuintari diverse. Materiale publicitate. Productie de articole de unica folosinta.

Produse din cauciuc. Prelucrare de materiale plastice. Cauciuc si materiale plastice.

Recuperam deseuri din PVC, polipropilena, plastic. Calculatoare. Accesorii pt. calculatoare. Comercializare accesorii si aparate electrice.

Productie/furnizare materiale plastice. Producator teflon si alte materiale non-aderente. Produse din cauciuc. Roti si role industriale. Role si echipamente pt. roli transportoare.

Mase plastice armate cu fibre de sticla.

Recuperam deseuri din PVC, polipropilena, plastic.

Prelucrare de materiale plastice.

Centru de recuperare hartie si deseuri din carton. Recuperam deseuri din PVC, polipropilena, plastic. Activitati de recuperare de deseuri metalice. Deseuri textile. Servicii de recuperare hartie uzata.

Prelucrare de materiale plastice. Perii, pensule si bidinele pt. vopsitorii si zugraveli. Utilaje si scule pt. gradini si gradinarit.

Producator de incaltaminte. Prelucrare de materiale plastice.

Furnizor de ambalaje. Productie/comercializare de benzi adezive. Furnizor de echipamente si utilaje pt. ambalat. Productie/furnizare materiale plastice.

Prelucrare de materiale plastice. Articole din metal cu prelucrare la rece. Conectori/subansamble de conectivitate pt. industria electronica. Producator de componente si subansamble pt. industria electronica.

Prelucrare de materiale plastice. Masini si utilaje pt. prelucrere materiale plastice.

Izolatori hidro, termici si fonici. Prelucrare de materiale plastice.

Prelucrare de materiale plastice.

Prelucrare de materiale plastice. Producator de accesorii si piese de schimb pt. autoturisme. Matrite de injectie mase plastice. Producator de aparatura electrica. Producator de articole de uz menajer si unelte de gospodarie. Mobilier din materiale plastice.

Prelucrare de materiale plastice. Utilaje si scule pt. gradini si gradinarit. Mobilier din materiale plastice. Ambalaje realizate din materiale plastice. Productie de articole de menaj si gospodarie. Perii, pensule si bidinele pt. vopsitorii si zugraveli.

Ambalaje din hartie si carton cu intrebuintari diverse. Pungi/sacose din hartie pt. alimentatie, cadouri.

Materie prima pt. industria materialelor plastice. Perii, pensule si bidinele pt. vopsitorii si zugraveli.

Prelucrare de materiale plastice. Ambalaje realizate din materiale plastice. Productie/furnizare materiale plastice.

Comercializare en-detail a produselor industriale. Prelucrare de materiale plastice.

Prelucrare de materiale plastice. Producator de matrite/accesorii pt. injectie materiale plastice. Matrite de injectie mase plastice. Scule si matrite pt. industrie. Articole forjate/matritate din metal. Producator de componente si subansamble pt. industrie.

Productie/furnizare materiale plastice.

Prelucrare de materiale plastice. Elemente din materiale plastice pt. constructii.

Ambalaje realizate din materiale plastice. Prelucrare de materiale plastice. Preforme si flacoane PET - productie.

Conducte si accesorii din materiale plastice. Instalatii in constructii.

Magazin de ata si accesorii de cusut. Productie/furnizare materiale plastice.

Prelucrare de materiale plastice.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web