Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
7 companii din judetul Arad activeaza in domeniul Lemn, sectiunea Tamplarie Lemn & P.V.C..

Tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan, esente folosite: meranti, merbau, molid, larice, stejar. Mobilier din PAL cu usi din lemn sau MDF. Usi de interior si exterior.

www.amro-dc.ro

Producem la comanda orice tip de mobilier casnic si comercial din pal melaminat, furniruit, MDF si postforming. Asiguram gratuit proiectare, transport si montaj pe raza municipilui Arad.

www.tamplariemobilier.com

 

Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Tamplarie din aluminiu. Tamplarie clasica din lemn. Usi si porti pt. garaje. Usi si porti industriale.

www.bauprofi.ro

Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Usi de interior. Parchet si scandura pt. constructie. Aranjamente si amenajari interioare.

Producator ferestre si usi din lemn stratificat. Usi de interior. Scari de interior din lemn. Parchet din lemn masiv. Mobilier de gradina. Podele si lambriuri. La toate produsele executate asiguram montaj.

Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Constructii. Servicii de constructie. Instalatii de incalzire locuinte. Instalatii de incalzire si climatizare. Intretinere pt. instalatii de canalizare si evacuare. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare.

Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Montare de usi metalice si grilaje.


Recomandari: 43 companii cu activitate in domeniul Lemn, sectiunea Tamplarie Lemn & P.V.C. din judetele invecinate ( Timis, Bihor, Hunedoara, Cluj ).

Fabricam cherestea din molid, brad si pin; livram parchet de stejar, cal I si II si panouri din stejar/cires/fag dimensiuni 2x3 m.

Accesorii pentru tamplarie din PVC, cu geam termopan: pana distantier (cale), suporti cala, capace gaura surub, capace de drenaj pt. tamplarie PVC.

Productie/transport/montare tamplarie din PVC si aluminiu la cele mai bune preturi. Calitatea produselor noastre vorbeste despre experienta noastra. REHAU Germania G-U Germania.

Producem usi interioare si exterioare din lemn masiv de diferite esente, geamuri termopan din lemn stratificat, usi placate si furniruite, usi CraftMaster, scari interioare, paturi, mese.

Producem la comanda geamuri termopan din lemn, usi interioare din lemn. Totodata firma noastra vinde: garnituri de etansare pt. tamplarie din lemn, canturi PVC, garnituri.

Tamplarie din lemn stratificat cu geam termoizolator. Usi si ferestre nobile din lemn stratificat de calitate superioara - productie, distributie, vanzare, montaj, service. Orice forma, dimensiune.

Va oferim acum ultima inovatie a inginerilor germani in materie de geamuri si usi - tamplaria mixta din PVC masiv imbracat in aluminiu (profil Joseff Meeth). Executam tamplarie din PVC (tricameral).

Comercializeaza tamplarie PVC si Al usi de interior, jaluzele, rulouri, usi de garaj.

Executam tamplarie AL si PVC cu geam termopan ( materiale calitative import Austria, Belgia): ferestre, usi de interior, usi de exterior, inchideri balcoane, pereti cortina.

Tamplarie lemn stratificat din meranti, rasinoase, stejar, merbau, sipo, cu geam termopan, feronerie g.u.

Realizare de mobilier de serie si la comanda atat pentru persoane juridice cat si fizice, magazine de profil, sedii de firma, hoteluri, moteluri, scoli, gradinite, baruri, cluburi.

Produce si comercializeaza scari interioare si mobilier personalizat la cele mai inalte standarde de calitate.

Tamplarie din lemn, usi de interior, exterior, blindate, dulapuri inzidite, parchet, plinta, utilaje de prelucrare a lemnului, utilaje de mana.

Tamplarie lemn triplustratificat cu geam termopan, sticla Low-E, usi interior, exterior, gama variata de modele si culori, din brad, stejar, alte esente, vopsele si lacuri ecologice, mobila din lemn.

Ofera ferestre si usi din tamplarie PVC si tamplarie lemn triplustratificat cu geam termoizolant (geam termopan). Profilele din PVC sunt marca Deceuninck clasa A, cu 4 si 5 camere.

Companie specializata in realizarea gamei complete de lucrari de tamplarie din lemn stratificat: ferestre, usi de intrare si de interior si sisteme speciale.

Tamplarie din lemn, usi de interior, exterior, blindate, dulapuri inzidite, parchet, plinta, utilaje de prelucrare a lemnului, utilaje de mana, zugraveli decorative interior, reconditionat garduri lemn-metal.

Maner, clanta, broasca, sistem de inchidere, cilindru, butuc, yala, cheie, lacat, accesorii de usi, usa de intrare, exterioara, interioara, mobila, accesorii de mobila si de bucatarie, produse de fier.

Tamplarie din aluminiu. Tamplarie din profile PVC armate cu otel.

Tamplarie din profile PVC armate cu otel.

Tamplarie clasica. Mobilier de dimensiuni reduse.

Furnizor de materie prima si materiale pt. confectii metalice. Aprovizionare cu materiale de constructii. Comert cu materiale de constructie. Elemente pt. acoperisuri din tabla si otel. Tigla de constructie.

Tamplarie clasica din lemn. Produse de tamplarie.

Producator de jaluzele si rulouri. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

Tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan. Confectii, profile si armaturi metalice. Productie mobila. Realizam scari de interior din lemn.

Tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan.

Tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan.

Montare de usi metalice si grilaje.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

Tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan. Tamplarie clasica din lemn. Usi, ferestre si accesorii - realizare si instalare. Parchet si scandura pt. constructie. Mobilier de arta.

Tamplarie clasica din lemn.

Tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale. Tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan.

Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Usi glisante/batante.

Tamplarie din profile PVC armate cu otel.

Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Producator de usi pt. locuinte.

Tamplarie din profile PVC armate cu otel.

Mobila. Tamplarie clasica.

Producator de confectii textile diverse. Comercializare en-detail produse alimentare.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi.

Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Usi glisante/batante. Furnizare de jaluzele orizontale si verticale.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Pereti speciali din tamplarie de aluminiu. Tamplarie din aluminiu. Instalatii in constructii.

Tamplarie din profile PVC armate cu otel.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web