Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
6 companii din judetul Arad activeaza in domeniul Chimic, sectiunea Detergenti & Solventi & Adezivi.

Firma producatoare de pasta pentru curatirea mainilor, de o calitate superioara cu continut biologic - biodegradabil. Firma are o capacitate de productie de aprox. 15 tone/luna.

www.adrival-lux.ro

Distribitor pentru produse industriale 3M; benzi simplu si dublu adezive; adezivi structurali si epoxici; abrazive; echipamente de protectie respiratorii si auditive.

www.foximpex.ro

 

Scule de mana profesionale. Accesorii de feronerie pt. industria mobilei. Instalatii pt. uscare cherestea. Materie prima, materiale si accesorii pt. mobila - furnizare. Scule si accesorii. Utilaje pt. constructii. Dotare cu echipamente si utilaje pt. service auto.

www.koster.ro

Consultanta HACCP, servicii de control al daunatorilor (dezinsectie dezinfectie deratizare), substante si consumabile pentru igiena. Capcane si atractanti pentru rozatoare. Rodenticide si insecticide.

www.medinetconsulting.ro

Detergenti pt. uz casnic. Comercializare en-gros de detergenti.

Marmura pt. constructii. Placi si forme customizabile. Productie de adezivi si derivate ale acestora. Aranjamente si amenajari interioare.


Recomandari: 16 companii cu activitate in domeniul Chimic, sectiunea Detergenti & Solventi & Adezivi din judetele invecinate ( Timis, Bihor, Hunedoara, Cluj ).

Obtinerea de alte produse chimice: tencuieli decorative, adezivi pt. faianta si gresie, adeziv pt. polistiren, adezivi polivinilici, glet de exterior si interior, sape, amorse, vopsele lavabile.

Solutii ecologice cu destinatii speciale: curatarea petelor de ulei de pe beton si asfalt, degresarea utilajelor din industria alimentara, spuma activa pt. spalatorii auto.

Importuri de produse/echipamente/detergenti/aparatura pentru curatenie. Presteaza servicii de curatenie in supermaket-uri, hypermarket-uri, hale.

Detergenti pt. uz casnic. Comercializare en-gros de detergenti. Importator pt. produse de toaleta si galanterie. Importator de incaltaminte. Producator de produse de cosmetica si toaleta.

Productie de adezivi si cleiuri de uz casnic/industrial.

Furnizor de ambalaje. Productie/comercializare de benzi adezive. Furnizor de echipamente si utilaje pt. ambalat. Productie/furnizare materiale plastice.

Scule de mana. Distributie de lacuri si vopsele pt. magazine cu profil chimic.

Detergenti pt. uz casnic. Producator de detergenti. Materiale si substante pt. dezinfectie si dezinsectie.

Producator de lacuri si vopsele. Pigmenti. Productie de adezivi si cleiuri de uz casnic/industrial.

Productie si comercializare en-gros de produse chimice. Detergenti pt. uz casnic. Furnizor dezinfectanti pt. activitati de deratizare/dezinsectie. Furnizor sapun. Produse chimice de uz industrial. Extractie de petrol si gaze.

Distributie de lacuri si vopsele pt. magazine cu profil chimic. Comert cu materiale de constructie.

Productie de adezivi si cleiuri de uz casnic/industrial. Utilaje si masini pt. producere de incaltaminte. Materiale pt. productie de incaltaminte.

Comercializare produse farmaceutice. Productie de adezivi si derivate ale acestora.

Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Comert cu materiale de constructie.

Productie/comercializare de benzi adezive. Benzi pt. legat ambalaje. Consumabile pt. tipografii.

Filiala Cluj a SC Cheminvest SRL ofera in judet un spectru larg de solutii de igenizare pentru toate ramurile din industria alimentara. Ofera servicii de consultanta pentru firme nou infiintate pt. avizare D.S.V.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web