Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
3 companii din judetul Arad activeaza in domeniul Alimentatie, sectiunea Echipamente & Ambalaje & Utilaje.

Comercializam utilaje, echipamente, linii complete de procesare, imbuteliere si ambalare finala pt. toate produsele alimentare. Preforme PET cu si fara bariera si diverse capace din plastic.

www.globaltehnic.ro

Utilaje si echipamente pt. cresterea animalelor. Producator echipamente/subansamble pt. utilaje agricole. Cresterea animalelor.

www.azoma.ro

 

Import de masini si utilaje pt. agricultura.


Recomandari: 36 companii cu activitate in domeniul Alimentatie, sectiunea Echipamente & Ambalaje & Utilaje din judetele invecinate ( Timis, Bihor, Hunedoara, Cluj ).

Comercializare aparatura de laborator pentru analize fizico-chimice, biologice si bacteriologice, reactivi chimici, sticlatie laborator, hirtie de filtru, vase de plastic chimic si termic rezistent.

De peste 13 ani s-a impus pe piata industriei alimentare in calitate de importator si distribuitor de ingrediente, sisteme de ambalare, sisteme de igienizare, masini si linii de ambalat.

Companie infiintata in 2004 care are ca principal domeniu de activitate creare de ambalaje din carton, in principal a cutiilor de pizza personalizate.

Va oferim o gama larga de ambalaje pt. firme catering, carmangerii, supermarket-uri, cofetarii, patiserii. Comercializam o gama larga de ambalaje.

Colaboram cu 7 fabrici de top din Italia ce dispun de o tehnologie de ultima generatie in fabricarea de echipamente si instalatii utilizate in industria alimentara.

Consultanta, proiectare, comercializare, montaj service si reparatii echipamente si utilaje frigorifice comerciale si industriale. Instalatii de climatizare, mobilier comercial nou si second hand.

Va ofera o mare varietate de ambalaje pt. industria alimentara, catering, laboratoare de cofetarie, patiserii, carmangerii, supermarket-uri, precum si o gama larga de utilaje de ambalt.

Divizia sisteme de ambalare, va ofera solutii complete in domeniul sistemelor de ambalare, atat in domeniul alimentar, cat si cel ne-alimentar, industrial. Comercializam utilaje de ambalat si folie.

Importul si comercializarea echipamentelor destinate utilarii fast-food-urilor, restaurantelor si bucatariilor profesionale. Oferim 20% discount la fiecare produs.

Distribuie echipamente si accesorii catering direct de la producatori pentru industria hoteliera, restaurante, baruri, cafenele.

Va punem la dispozitie aparatura profesionala pt. HoReCa la preturi de producator! Echipamente de bucatarie profesionala, tacamuri si vesela.

Distribuitor de produse de unica folosinta, reprezentand interesele mai multor firme din Austria, Grecia, Italia, Turcia si Romania, producatoare ale acestor articole.

Dealer oficial in Romania al Fabricii de utilaje agricole "Unia" din Polonia.

Utilaj pt. panificatie si brutarii.

Utilaj pt. panificatie si brutarii.

Furnizor de ambalaje. Benzi pt. legat ambalaje. Furnizor de echipamente si utilaje pt. ambalat. Ambalaje realizate din materiale plastice. Productie/furnizare materiale plastice.

Comercializare suruburi si accesorii metalice. Constructii. Servicii de constructie. Organe de asamblare. Utilaje pt. industria alimentara. Distributie de produse si materiale tehnice. Materie prima, materiale si accesorii pt. mobila - furnizare.

Accesorii pt. industria alimentara. Echipamente de racire profesionale.

Echipamente si utilaje pt. alimentatie.

Echipamente si utilaje pt. alimentatie. Furnizor ulei vegetal.

Furnizor de echipamente si utilaje pt. ambalat.

Panificatie. Cofetarie si patiserie. Morarit si panificatie. Brutarie. Produse din grau. Import de materii prime si materiale pt. industria alimentara.

Utilaje pt. industria alimentara.

Furnizor de ambalaje. Productie/comercializare de benzi adezive. Furnizor de echipamente si utilaje pt. ambalat. Productie/furnizare materiale plastice.

Utilaje pt. prelucrare lapte si derivati. Furnizor de masini si echipamente pt. ambalare in vid.

Furnizor de ambalaje din carton ondulat. Ambalaje din hartie si carton cu intrebuintari diverse. Producator de saci din hartie. Ambalaje metalice, cutii, imbuteliere.

Utilaj pt. panificatie si brutarii.

Tipografie. Folie de auminiu pt. ambalare si industria alimentara. Servicii de DTP si aranjare in pagina pt. tipografie.

Furnizor de echipamente si utilaje pt. ambalat. Prese pt. uleiuri vegetale. Prelucrari mecanice prin aschiere. Masini-unelte. Furnizare produse alimentare.

Furnizor de echipamente si utilaje pt. ambalat. Echipamente si materii prime pt. patiserie.

Masini si utilaje pt. agricultura. Utilaje pt. industria alimentara.

Utilaje pt. industria alimentara. Confectii metalice din materiale inoxidabile.

Produse alimentare concentrate. Condimente si arome alimentare. Utilaje pt. industria carnii.

Furnizor de masini si echipamente pt. ambalare in vid. Furnizor de echipamente si utilaje pt. ambalat.

Mentenanta roll containerelor (carucioare pt. transport marfa-roll's-roll cages) izo containere (carucioare frigo pentru transport si depozitare), carucioare de cumparaturi.

Magazin online care prezinta oferte de pret pentru ustensile si accesorii bucatarie, seturi de cutite, seturi oale inox si oale sub presiune.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web