Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
21 companii din judetul Alba activeaza in domeniul Vehicule, sectiunea Piese Auto.

Transport rutier intern si international de calatori. Statie autorizata de inspectie tehnica periodica. Revizii auto. Comert cu accesorii si piese de schimb auto. Transport rutier intern de marfa. Transport de calatori in regim international.

Service auto general. Toate marcile de masini. Comert cu accesorii si piese de schimb auto.

 

Uleiuri ne-alimentare si lubrifianti. Comert cu accesorii si piese de schimb auto. Furnizari de utilaje pt. agricultura.

Comert cu accesorii si piese de schimb auto. Uleiuri si lubrifianti auto - comercializare. Comercializare anvelope autoturisme si utilitare. Service si asistenta tehnica pt. autovehicule. Dezmembrari si demontari de masini folosite. Service auto general.

www.autofixalba.ro

Comert cu accesorii si piese de schimb auto. Import de accesorii si piese de schimb pt. autoturisme.

Furnizor de parbrize, lunete, geam lateral, trape auto.

Comert cu accesorii si piese de schimb auto. Caroserii auto. Service auto general. Toate marcile de masini. Aparate de masura auto.

www.eglia.ro

Lacuri, kituri si vopsele auto. Cosmetica/intretinere auto. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Uleiuri si lubrifianti auto - comercializare. Produse de cosmetica pt. industria auto.

Uleiuri ne-alimentare si lubrifianti. Uleiuri si lubrifianti auto - comercializare.

Service si asistenta tehnica pt. autovehicule. Import de accesorii si piese de schimb pt. autoturisme. Import de anvelope pt. autoturisme si utilitare. Uleiuri si lubrifianti auto - comercializare. Service auto general. Toate marcile de masini.

Comerciant si distribuitor autovehicule. Comert cu accesorii si piese de schimb auto. Import de accesorii si piese de schimb pt. autoturisme. Acumulatori pt. autoturisme, baterii auto, componente. Comercializare anvelope autoturisme si utilitare.

www.marss.ro

Furnizor de parbrize, lunete, geam lateral, trape auto. Activitati de prelucrare a sticlei - sablare. Prelucrare si finisare sticla.

www.geamurifumurii.ro

Comert cu accesorii si piese de schimb auto.

Service si asistenta tehnica pt. autovehicule. Comert cu accesorii si piese de schimb auto. Service auto general. Toate marcile de masini.

Dezmembrari si demontari de masini folosite. Comert cu accesorii si piese de schimb auto. Service auto general. Toate marcile de masini.

Comert cu accesorii si piese de schimb auto. Productie de mobilier pt. baie.

Site-ul prezinta oferte de pret pentru produse de tuning cum ar fi anvelope, jante, toba sport, filtre, kit xenon, inchidere centralizata si multe altele.

www.tuningautoaccesorii.ro

Dealer autorizat Volkswagen. Calitate germana. Uleiuri si lubrifianti auto - comercializare. Tractari si servicii de depanare la fata locului. Comercializare anvelope autoturisme si utilitare.

www.protos-auto.ro

Comert cu accesorii si piese de schimb auto.

Comert cu accesorii si piese de schimb auto. Service auto general. Toate marcile de masini.

Comert cu accesorii si piese de schimb auto. Comercializare anvelope autoturisme si utilitare. Vanzare de camioane, camionete si utilitare auto. Productie de echipamente de protectie. Comercializare de echipamente de protectie.


Recomandari: 29 companii cu activitate in domeniul Vehicule, sectiunea Piese Auto din judetele invecinate ( Sibiu, Hunedoara, Cluj, Mures ).

Import si comercializara de piese de schimb si accesorii auto de calitate superioara, produse destinate cu precadere marcilor Ikarus, Mercedes, Iveco, MAN, Volvo, DAF, RABA.

Import si distributie piese auto.

Oferim piese si accesorii auto pentru camioane si utilaje pentru constructii.

Raspundem la cereri de oferta/proiectare pentru instalatii electrice cu gama completa de produse electrice care pot interveni! Calculare si echipare tablouri electrice dupa o specificatie data!

Comercializare accesorii, anvelope, piese de schimb la motoare, suspensie, cutii de viteza, uleiuri, aditivi auto la preturi de importator.

Producator de: echipamente de pornire si aprindere a motoarelor (bujii motoare aprindere scanteie, bujii incandescente, electrozi de aprindere, termostartere pt. motoare Diesel); piese sinterizate.

Piese auto-moto import pt toate marcile. Cele mai bune preturi la ulei auto Chevron - import America.

VentureShield in Romania. Fimul protector de vopsea VentureShield. Adeziv acrilic, ultra transparent rezistent la intemperii. Adera cu succes, dar in acelasi timp se indeparteaza de pe suprafete usor.

Prestez servicii in domeniul reclamelor.

Infiintata in anul 2004, avand domeniul de activitate importul de piese de schimb pt.autobuze de diferite tipuri. (perne de aer, filtre, componente motor etc).

Reprezentanta firmei Ludwig SG din Germania. Comercializeaza alternatoare, electromotoare si piese de schimb pentru acestea. De asemenea ne ocupam si de reconditionarea lor.

Distributia pieselor de schimb (Bosch, SWAG, Flennor, Blistein, Hengst), lubrifian?ilor (Mobil 1, Castrol, Aral, Esso) si vopselelor auto (Klar, 4CR).

Magazin piese auo import & accesorii.

Importator-distribuitor piese auto Dacia, Dacia 1304, Dacia 1307, Dacia 1.9 diesel, Supernova, Solenza, Logan 1.4 benzina, Logan 1.5 DCI motorina, Sandero.

Comercializam piese auto originale, piese auto after market, lubrifianti, accesorii auto, echipamente service, sisteme audio pentru orice tip de autovehicule si camioane.

Vinde elemente de fixare pentru autovehicule. Cleme, nituri si dibluri din plastic folosite la fixarea panourilor de usi, bandourilor laterale, barelor de protectie, carenaje roata.

Comert cu piese, accesorii, uleiuri, consumabile auto import si indigene.

Comercializare de piese, accesorii, uleiuri, consumabile, cosmetice auto import si indigene.

Comercializeaza intreaga gama de lubrifianti auto si industriali pt. orice tip de utilaj atutohton sau de import. Brand-uri: Agip, Mobil, Total, Castrol, BP, Lubrifin, Lukoil.

Comercializam o gama variata de piese de schimb si accesorii pt. autovehicule: autoturisme, 4x4, microbuze, autoutilitare, camioane, remorci, semiremorci, autobuze.

Subansamble pt. automobile. Cabluri si cablaje.

Import de anvelope pt. autoturisme si utilitare. Service auto tren rulare include echilibrare si geometrie roti. Jante auto.

Comerciant si distribuitor autovehicule si autoturisme. Comert cu accesorii si piese de schimb auto.

Comert cu accesorii si piese de schimb auto. Uleiuri si lubrifianti auto - comercializare.

Furnizor de parbrize, lunete, geam lateral, trape auto. Comert cu accesorii si piese de schimb auto. Comerciant si distribuitor autovehicule.

Comert cu accesorii si piese de schimb auto. Distributie de produse diverse.

Remorci si semiremorci pt. autovehicule de orice capacitati. Service si asistenta tehnica pt. autovehicule. Caroserii auto.

Sisteme de alarma, paza si securitate. Montator profesionist de alarme auto diferite grade de securitate. Comert cu accesorii si piese de schimb auto. Sisteme video de supraveghere. Furnizor de echipamente pt. paza, protectie si supraveghere.

Comert cu accesorii si piese de schimb auto.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web