Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
2 companii din judetul Mures activeaza in domeniul Media, sectiunea Audio & Video & Foto Servicii.

Servicii de inregistrare audio/video pt. evenimente diverse.

www.alex-mariaj.ro

Studio foto executam fotografii pt. nunti, promotii precum si filmari pt. diverse ocazii. Realizam albume tip carte, pliante si brosuri.

 

Recomandari: 23 companii cu activitate in domeniul Media, sectiunea Audio & Video & Foto Servicii din judetele invecinate ( Harghita, Cluj, Bistrita-Nasaud, Sibiu ).

CD business card si prezentari multimedia. Transfer si editare video pe DVD, CD sau SVCD. Realizare de albume foto pe support digital. Filmari de evenimente cu prelucrare si transpunere.

Imagini panoramice sferice si cilindrice, ture virtuale, fotografii panoramice, obiecte 3D, imagini panoramice pe baza de planuri, decoratiuni interioare, afaceri imobiliare, prezentare evenimente.

Filmari video cu Sony HDD60GB, foto digitale de la2x3cm pana la60x80cm, centru de copiere, editura, tipografie digitala - orice tiraj.

Servicii foto/video pt. diferite evenimente - nunti, botezuri, petreceri de firma, sonorizari cu DJ profesionisti, decoratiuni cu flori si aranjamente cu baloane, suporti din fier forjat.

Management evenimente. Concept (arhitectura si design). Implementare (planning, organizare, coordonare). DJ-MC. Artisti, formatii. Sonorizari, lumini. Buchete, aranjamente florale. Animatoare.

Vrei ca amintirea nuntii tale sa fie unica? Te-ai saturat de acele fotografii banale si doresti o fotografie de portret lucrata de profesionisti? Vrei sa dai culoare afacerii tale? Cara Photography.

Nova Film Studio. Servicii foto-video pentru diferite evenimente.

Fotografia este o arta, sarcina fotografului nostru este de a evalua, de a manipula variabilele, si a-si adauga peste toate acestea abilitatea sa creativa.

Infiintata in 2005, firma noastra are ca si domeniu principal de activitate prestarea de servicii fotografice. Pana in prezent am colaborat cu mai multe firme, edituri, tipografii si ONG-uri.

Servicii foto video pentru nunti, albume foto personalizate, fotocarti, fotografii 3D, filmari HD.

Studio de fotografie profesionala din Cluj-Napoca, specializat in realizarea de portrete memorabile, jurnale de eveniment minutioase si imagini comerciale creative, in house sau in locatie.

Servicii de inregistrare electromagnetica si pe suport optic. Servicii de inregistrare audio/video pt. evenimente diverse.

Studio si laborator de fotografie. Servicii de inregistrare audio/video pt. evenimente diverse.

Centru de inchirieri casete audio/video si DVD.

Servicii de inregistrare electromagnetica si pe suport optic. Servicii de inregistrare audio/video pt. evenimente diverse.

Servicii de inregistrare electromagnetica si pe suport optic. Servicii de inregistrare audio/video pt. evenimente diverse.

Servicii de inregistrare audio/video pt. evenimente diverse.

Centru de inchirieri casete audio/video si DVD. Comercializare produse pe suport optic.

Servicii de inregistrare audio/video pt. evenimente diverse. Servicii de fotografiere profesionista. Fotografie de presa. Servicii de creare carti de vizita.

Studio de inregistrari muzicale. Servicii de inregistrare electromagnetica si pe suport optic.

Centru de inchirieri casete audio/video si DVD.

Centru de inchirieri casete audio/video si DVD.

Obiectivul Asociatiei este promovarea cineastilor, scriitorilor si altor categorii de artisti, acordarea de sprijin logistic si informativ, prin gasirea cadrului potrivit de exprimare.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web