Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
Profilele de la 51 la 100 din 112 companii din judetul Bucuresti activeaza in domeniul Instalatii, sectiunea Masura & Control & Automatizare & Simulatoare.
Din acelasi domeniu de activitate, din judetele invecinate: Ilfov, Prahova, Dambovita, Giurgiu.

Sisteme de alarma, paza si securitate. Sisteme si echipamente pt. automatizari. Sisteme de acces de personal si pontaj angajati. Sisteme video de supraveghere.

www.installnet.ro

Vindem inst. masurare volumetrica, senzori de CO2, presiune, nivel, debit, temperatura, manometre, masini frezat si gaurit PCB, inst. producere biogaz, centrale de cogenerare, instal. sortare deseuri.

www.interbusiness.ro

 

Aparate de masura si control cu diferite aplicatii. Achizitie de date pt. automatizari. Echipamente si aparatura pt. termocentrale si hidrocentrale. Instrumente si echipamente electronice. Sisteme de comanda, protectie si control a energiei electrice.

www.internet.ro

Aparate de masura si control cu diferite aplicatii.

Aparatura de laborator si analize. Cantare si echipamente de precizie. Furnizare de dotari si aparatura pt. laborator. Importator de aparatura medicala si echipamente. Aparate de masura si control cu diferite aplicatii. Reactivi si consumabile pt. laborator.

Aparatura de laborator si analize. Import de aparate de masura si control. Importator de aparatura medicala si echipamente. Achizitie de date pt. automatizari. Cuptoare pt. laborator. Furnizare de dotari si aparatura pt. laborator. Echipamente si instalatii.

www.laborator-dinamic.ro

Automatizari. Componente electronice si electrotehnice. Instalatii electrice si automatizari. Convertizoare statice. Echipamente si aparatura electrica.

www.medeea-international.ro

Reprezentant pentru Mitutoyo, Sylvac, Trimos, Wyler, MIB Messzeuge, Citizan, Kosaka, Giussani, Kern, IMS, Tesa, Starett, Wika, Imada, Sony, UltraPrezision, Bocchi.

Aparate de masura si control cu diferite aplicatii. Producator de accesorii si piese de schimb pt. autoturisme. Metrologie si servicii de masurare. Monitorizare.

www.mecanicafina.ro

Cantare si echipamente de precizie. Importator de aparatura medicala si echipamente. Furnizare de dotari si aparatura pt. laborator. Aparatura de laborator si analize.

Instalatii electrice si automatizari.

Aparate de masura si control cu diferite aplicatii. Inginerie; proiectare. Aparatura de laborator si analize. Automatizari. Masini-unelte. Software.

www.microtop.ro

Activitati de import-export de bunuri si produse. Furnizor si service pt. case de marcat fiscale. Cantare si echipamente de precizie.

www.milo-trading.ro

Instalatii electrice si automatizari.

www.mitechprod.ro

Aplicatii automatizate in industrie, linii de productie, proces tehnologic.

www.robotics.ro

Aparatura de laborator si analize. Furnizare de dotari si aparatura pt. laborator. Cantare si echipamente de precizie. Furnizor si service pt. case de marcat fiscale. Aparate de masura si control cu diferite aplicatii. Metrologie si servicii de masurare.

www.ofsystems.ro

Sisteme video de supraveghere.

www.cctv.ro

Cantare si echipamente de precizie. Masini de numarat bani. Furnizor si service pt. case de marcat fiscale.

www.partner.com.ro

Instalare si programare sisteme de automatizari de case, controlul casei de oriunde in lume: iluminare, temperatura, incuiere/descuiere, jaluzele, aparate electro-casnice, alarma, antiincendiu-fum.

www.inteli-home.ro

Furnizor si service pt. case de marcat fiscale. Cantare si echipamente de precizie. Comercializare copiatoare.

Materiale, echipamente si produse abrazive. Echipamente si utilaje hidraulice. Import de aparate de masura si control.

www.polygon.ro

Automatizari.

www.probiting.ro

Comercializare componente pt. produse electronice. Produse de electronica industriala. Componente si subansamble. Automatizari. Aparate de masura si control cu diferite aplicatii. Instrumente si echipamente electronice.

www.protehno.ro

Firma noua, beneficiind insa de suportul unor specialisti cu indelungata experienta in domeniul automatizarilor industriale.

www.quadraelectric.ro

Sisteme de personalizare de carduri de acces.

Aparate de masura si control cu diferite aplicatii. Import de aparate de masura si control. Aparatura de laborator si analize. Asamblare de calculatoare. Configuratii diverse. Cuptoare pt. laborator. Furnizare de dotari si aparatura pt. laborator.

www.quark.com.ro

Sisteme de alarma, paza si securitate. Sisteme de acces de personal si pontaj angajati. Alarme si sisteme de prevenire a incendiilor.

www.rasirom.ro

Aparate de masura si control cu diferite aplicatii. Piese si accesorii pt. masini-unelte.

www.romegatrade.ro

Servicii si retele de telecomunicatii. Aparate de masura si control cu diferite aplicatii. Echipamente electronice pt. televiziunea prin cablu. Servicii de transmisii de date radio. Comunicatii. Service pt. echipamente electronice. Reprezentanta comerciala.

www.rohde-schwarz.com

Cartele magnetice de acces, pontaj, identificare. Sisteme de alarma, paza si securitate.

www.rolf.ro

Automatizari. Sisteme si echipamente pt. automatizari.

www.romdevices.com

Reprezentanta comerciala. Aparate de masura si control cu diferite aplicatii. Cabluri electrice si accesorii de legatura. Comert exterior. Import-export. Utilaje si piese de schimb pt. industria grea. Legaturi si imbinari mecano-pneumatice. Cuptoare industriale si industria otelului.

Import de aparate de masura si control. Securitatea&sanatatea muncii. Protectia mediului. Aparate de masura si control cu diferite aplicatii. Aparatura de laborator si analize.

www.romtech.ro

Cantare si echipamente de precizie. Componente hardware pt. calculatoare. Software. Furnizor de echipamente si utilaje pt. ambalat.

www.rbc.com.ro

Cantare si echipamente de precizie. Service si intretinere dispozitive de masurat.

Reprezentanta comerciala. Automatizari. Echipamente de control si verificare acces. Instalatii electrice si automatizari.

www.pratco.ro

Instrumente de masura.

www.sebakmt.com

Companie privata romaneasca specializata in oferirea de siguranta prin proiectarea si implementarea de solutii de securitate complexe, adaptate cerintelor si necesitatilor.

www.sekma.ro

Condensatori de putere. Condensatori pt. industria electrotehnica. Echipamente de control si verificare acces. Aparate de masura si control cu diferite aplicatii. Echipamente si instalatii pt. distributia energiei electrice. Echipamente si aparatura electronica.

Automatizari.

www.servosisteme.ro

Automatizari.

www.siat.ro

Automatizari instalatii termice, sisteme de aer conditionat, instalatii industriale, contorizari tehnologice, sisteme de conducere prin calculator, analizoare de gaze, furnizare echipamente, robinete.

Aparate de masura si control cu diferite aplicatii. Sisteme si echipamente pt. automatizari. Achizitie de date pt. automatizari.

www.sincro.ro

Cartele magnetice de acces, pontaj, identificare. Reprezentanta comerciala.

www.siriushellasro.ro

Automatizari. Echipamente si aparatura electrica. Instalatii electrice si retele. Echipamente si instalatii pt. distributia energiei electrice.

www.siriustrading.ro

Automatizari. Dispozitive pneumatice. Instalatii pt. aer comprimat.

www.smcromania.ro

Sisteme si echipamente pt. automatizari. Constructii civile si industriale. Vopsitorie in camp electrostatic. Servicii si retele de telecomunicatii.

www.isaf.ro

Echipamente si aparatura electrica.

www.spc.ro

Aparate de masura si control cu diferite aplicatii.

www.spectromas.ro

Automatizari. Comercializare componente pt. produse electronice. Sisteme si echipamente pt. automatizari. Componente electronice si electrotehnice.

www.syscom.ro


  0 - 50 51 - 100 din 112
 100 - 150  
Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web