Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
Profilele de la 51 la 100 din 79 companii din judetul Bucuresti activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Masini & Utilaje & Echipamente.
Din acelasi domeniu de activitate, din judetele invecinate: Ilfov, Prahova, Dambovita, Giurgiu.

Confectii si structuri metalice, constructii civile si industriale, constructii si reparatii navale, tubulatura, rezervoare, containere, vase cu si fara presiune, sablare, vopsire, schela.

www.metacomgroup.ro

La aceasta ora grupul de firme MSC face importuri sau este reprezentant al unor renumiti producatori europeni de scule, masini, pompe, roboti si utilaje de calitate superioara pentru constructii.

www.mscgroup.ro

 

Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale. Reparatii de utilaje pt. transport/ridicat.

www.omegarom.ro

Confectii, profile si armaturi metalice. Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi.

Transport specializat si agabaritic. Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii.

www.pacoimpex.ro

Distribuitor al masinilor AXYZ Automation in Romania, oferind utilaje CNC de mare capacitate si versatilitate, cu o varietate foarte mare de optiuni pt. o gama larga de aplicatii.

www.pentavalence.ro

Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii.

Service pt. echipamente de spalare/curatare industriala. Utilaje pt. industria de constructii.

Servicii consultanta, trader materiale constructii si utilaje.

Stivuitoare. Activitate de import de seminee. Masini si utilaje de ridicat marfuri si lucru la inaltime. Utilaj pt. transport si ridicat greutati. Echipamente si masini pt. dozat si imbuteliat marfuri vrac. Utilaje pt. depozite. Echipamente de ridicat.

Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii. Reparatii de utilaj pt. constructii. Service si asistenta tehnica pt. autovehicule.

www.rom-hire.ro

Caroserii auto. Utilaje pt. industria de constructii. Comerciant si distribuitor autovehicule.

Utilaje pt. industria alimentara. Furnizor de unelte si scule pt. industria de constructii.

www.videojet.ro

Reprezentata Cukurova comercializeaza utilaje si echipamente pentru constructii, buldoexcavatoare, incarcatoare frontale, generatoare trifazice industriale, cupe industriale. Garantie, service.

www.sigmarom.ro

Utilaj pt. transport si ridicat greutati.

www.siriusind.ro

Scule de mana profesionale. Unelte si scule gospodaresti. Scule de mana. Productie de adezivi si derivate ale acestora. Materiale, echipamente si produse abrazive. Furnizor de unelte si scule pt. industria de constructii.

www.socomat.ro

Comercializeaza instalatii complete, oferind servicii de proiectare, instalare statie si servicii de intretinere si service.

www.stefasmc.ro

Firma ofera vanzari si service pentru scule electrice (Bosch, Metabo, Makita, Ryobi). Vindem grupuri electrogene AGT cu motoare Honda, generatoare aer cald Sial, compresoare Abac, maiuri compactoare.

www.tehnocenter.ro

Vanzare / chirie montaj demontaj schele cadru / multidirectionale. Fatada. Industrie. Rafinarii. Petrochimie. Termo / Hidro / centrale Nucleare. Platforme marine. Santier naval. Baraj, pod, tunel.

Comercializeaza chingi de ridicare, ancorare, chingi tractare, chingi butoaie, lanturi de ridicare, lanturi de ancorare, clesti de ridicare, furci macara, bene beton, echipamente protectie, lucru la inaltime, banda ambalare si ancorare, lanturi zapada, inele ridicare si ancorare, carlige macara, chei de tachelaj.

echingi.ro

Sisteme de calitate produse. Cursuri de perfectionare si recalificare profesionala. Servicii industriale.

www.tuv-sud.ro

Realizeaza proiecte, construieste si fabrica masini si echipamente de ambalat pentru industria alimentara la comanda clientului.

unionkehlibar.ro

Utilaje pt. industria de constructii. Turbine pt. hidrocentrale. Compresoare de aer.

Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii.

Utilaje pt. industria de constructii.

Furnizor dezinfectanti pt. activitati de deratizare/dezinsectie. Ambarcatiuni de agrement si utilitare. Detergenti pt. uz casnic. Reprezentanta comerciala pt. echipamente sportive. Utilaje de salubrizare. Echipamente si materiale consumabile pt. curatenie.

www.vebimex.ro

Comercializarea, montarea si intretinerea sistemelor de ridicat tip platforma, utilizabile si de catre persoane cu dizabilitati locomotorii.

www.verticalexpert.ro

Vinde si asigura service mobil in intreaga tara pentru buldoexcavatoare MST M 542 si M544; utilaje foraj orizontal Tracto Tehnik; motocompresoare CompAir; maiuri compactoare.

www.voltrak.ro

Vanzari inchirieri macarale automacarale schele si cofraje de ultima generatie, platforme mobile de lucru. Dealer autorizat Kroll, Comansa, Rigo, Pilosio, Euroscaf.

www.vornado.ro


  0 - 50 51 - 100 din 79
Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web