Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
Profilele de la 51 la 100 din 177 companii din judetul Bucuresti activeaza in domeniul Calculatoare, sectiunea Proiectare & Software.
Din acelasi domeniu de activitate, din judetele invecinate: Ilfov, Prahova, Dambovita, Giurgiu.

Software. Service, depanare, reparatii calculatoare. Consumabile pt. imprimante - tonner, ribbon. Comert cu calculatoare. Retele de calculatoare.

http://www.css.ro

Solutii software integrate pentru managementul operatiunilor de leasing si asigurari.

http://www.cubique.ro

 

Software. Componente hardware pt. calculatoare. Calculatoare. Proiectare asistata de calculator. Software si solutii informatice personalizate. Servicii hardware si software. Instalari soft. Devirusari. Inginerie; proiectare. Servicii industriale.

http://www.cybernetics.ro

Dezvoltare si distributie aplicatii software economice gestiune, contabilitate, salarii, ERP.

http://www.topsoft.ro

Design web, gazduire site, programare.

http://www.datasolv.ro

Servicii oferite de DesignMySoftware: consultanta de proiect; design si planing architectural; design interfata grafica; dezvoltare software & web design.

http://www.designmysoftware.com

xServers va ofera o gama diversificata de servicii printre care: gazduire site, hosting in Romania si SUA, inregistrare domenii, servere dedicate, servere virtuale, reseller gazduire, reseller.

http://www.xservers.ro

Software de monitorizare si control procese industriale; sisteme cu microcontrolere; proiectare hardware si software la cerere.

http://www.digisys.ro

Calculatoare. Retele de calculatoare. Software. Consultanta in domeniul tehnicii de calcul. Componente hardware pt. calculatoare. Tehnica de calcul.

http://www.dimsoft.ro

Servicii de webdesign, web hosting, publicitate online, constructie bannere. Dezvoltare de aplicatii software.

http://www.dion.ro

Dezvoltare software pentru industria textila si firmele producatoare de materiale de constructii.

http://www.dotnetsistem.ro

Cercetare, proiectare in tehnologia si stiinta computerelor, engineering, telecomunicatii, management economic si sisteme integrate [ERP, B2B, CRM] - EXMAN 3.W.3 precum si consultanta in IT & C.

http://www.ecsoexo.ro

Programatori specializati in Java.

http://www.eeusfot.ro

Competente: birou de studii; consultanta; crearea si gestionarea documentatiilor tehnice; dezvoltare si mentenanta de aplicatii software.

http://www.ekis.ro

Servicii: webdesign (creare, administrare website, obtinere domeniu pe internet gratuit sau platit), baze de date (pt. diferite evidente), tehnoredactare, sondaje online.

http://elawizarddesign.3x.ro

Software si hardware pentru automatizari industriale de monitorizare si control, film si pro audio, macara pentru filmare cu telecomanda, design multimedia, web design, consultanta si service IT.

http://www.electricfilm.eu

Software, consultanta, arhitectura software, web site, design web.

http://www.emeraldit.ro

Software si solutii informatice personalizate.

http://www.enea.com

Suntem o echipa de programatori cu un nivel ridicat de experienta in domeniul dezvoltarii Web. Limbaje de programare utilizate: ASP.NET - C#, MS SQL 2005, Web Services, PHP, MySQL, AJAX.

http://www.enysoftware.com

Design de obiect - concept, simulare si randare 2D/3D, consultanta si proiectare de obiecte personalizate. Identitate vizuala / corelare cu obiectele proiectate.

http://www.epicenter.ro

Companie romaneasca de software specializata in dezvoltarea de aplicatii web dedicate companiilor care isi desfasoara activitatea utilizand reteaua Internet.

http://www.eurosoftone.ro

Companie de IT&C ce a luat nastere in anul 2003 si care de atunci ofera consultanta, furnizare de programe informatice, solutii IT.

http://xpertsoft.ro

De peste 10 ani, Fair Value furnizeaza solutii complexe de afaceri bazate pe tehnologia SAP, liderul mondial pe piata de solutii software de business. In 2007 Fair Value devine SAP Gold Partener, fiind in prezent cel mai puternic partener SAP in mediul privat, cu peste 30 de implementari complexe in companii de toate dimensiunile. Cei aproape 40 de consultanti ofera o expertiza de necontestat in verticale ca retail si distributie, servicii, constructii sau productie.

http://fairvalue.ro/

Software.

Proiectam si implementam solutii pentru managementul documentelor, aplicatii colaborative, mesagerie electronica, eLearning, aplicatii web, website-uri de prezentare companie.

http://www.fiveplus.ro

Calculatoare. Software.

http://www.forte.ro

Freya - suita de aplicatii software pentru industria HORECA (hoteluri, restaurante, cazinouri). AFfrodita - aplicatie software pentru gestiunea saloanelor de infrumusetare.

http://www.softtehnica.ro

Infiintata in 2001, Gecad Technologies se concentreaza pe dezvoltarea si distribuirea de solutii inovatoare de transmitere a mesajelor (e-mail), sub marca Axigen.

http://www.aigen.com/

Va oferim dezvoltare software si solutii IT complexe, particularizate diferitelor procese din organizatia dumneavoastra. Rolul nostru este de dezvoltator, partener, subcontractor sau expert extern.

http://www.getion.ro

Graitec, dezvoltator de soft pentru constructii, ofera programe de CAD si calcul structural dedicate constructiilor metalice si din beton armat, adaptate normelor romanesti de proiectare.

http://www.graitec.com/ro

Software. Calculatoare.

http://www.greenp.ro

Web design si grafica publicitara. Servicii web complete - proiectare si realizare web site, promovare site, servicii de intretinere si actualizare website. Grafica de exceptie, calitate ireprosabila.

Companie tanara cu sediul in Bucuresti, Romania, care ofera servicii de dezvoltare de aplicatii web pentru sectorul de business, sisteme intranet pentru companii.

http://www.homesoft.ro

Software. Software si solutii informatice personalizate.

http://www.indaco.ro

Dezvoltare de produse software customizabile pentru sistemele Windows, UNIX, and Linux, folosind platforme de dezvoltare bazate pe C, C++, JAVA, SQL, HTML impreuna cu cele mai noi tehnologii internet.

http://www.infinitech-sistem.ro

Producator si furnizor software pentru domeniul medical. Software si solutii informatice personalizate. Software. Servicii hardware si software. Instalari soft. Devirusari. Sisteme IT. Servicii de sanatate.

http://www.infoworld.ro

Software.

Servicii de internet. Software.

http://www.portal.ro

Prezenta pe piata produselor dezvoltate pe tehnologie ORACLE incepand cu anul 2004. Compania este partener ORACLE pe zona de tehnologie si partener INTHINC - TIWIPRO.

http://www.infrasoft.ro

Software si solutii informatice personalizate.

http://www.infserv.ro

Servicii informatice. Software si solutii informatice personalizate. Software.

http://www.inicad.ro

Configurare si intretinere sisteme si retele; software; VPN si Ipsec - interconectare securizata intre locatii; FAX Master - servicii de faxare in masa; web design si development; hosting; consultant.

http://www.innno.ro

Servicii si produse software: Antivirusul TRUSTport PC Security, internet gateway, web filter, servers, management, web design, outsoursing, mentenanta, consultanta.

http://www.trustport.ro

Innovative Software to Ease your Life. Dezvoltare solutii software personalizate si nu numai.

http://www.itssolutions.ro

Reprezentant autorizat Skidata in Romania - sisteme control acces persoane si auto. Proiectare instalatii electrice curenti slabi. Program dispecerat de monitorizare pt. firme de paza si protectie.

http://insightsoft.eu

Dezvoltam o gama larga de solutii informatice: LearnIN - platforma de eLearning si continut educational digital, portaluri la cheie, INSOFT CRM, aplicatii informatice personalizate.

http://www.insoft-dc.ro

Proiectare asistata de calculator.

http://www.inteligentcad.ro

Software development company in Romania doing custom applications and offshore website development, web programming in Romania, ASP.NET development.

http://www.intellnet.ro

Calculatoare. Servicii informatice. Tehnica de calcul. Software. Software si solutii informatice personalizate. Servicii hardware si software. Instalari soft. Devirusari.

http://www.ingr.ro

Servicii si retele de telecomunicatii. Software. Furnizor si service pt. case de marcat fiscale. Echipamente pt. telecomunicatii. Proiectare in telecomunicatii. Reprezentanta comerciala.

http://www.intrarom.ro


  0 - 50 51 - 100 din 177
 100 - 150   150 - 200  
Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web