Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
2 companii din judetul Bistrita-Nasaud activeaza in domeniul Servicii, sectiunea Resurse Umane & Recrutare.

Intermedieri si consultanta financiara. Servicii de traducere.

Selectie, recrutare si plasare forta de munca.

www.euroalimar.ro

 

Recomandari: 28 companii cu activitate in domeniul Servicii, sectiunea Resurse Umane & Recrutare din judetele invecinate ( Cluj, Suceava, Mures, Maramures ).

Partner of Swiss Consulting Group, Switzerland; training programmes; recruiting and selection of personnel; consulting.

Consultanta resurse umane: recrutare-selecti, analiza si proiectarea posturilor, training, evaluarea performantelor, evaluarea aptitudinilor, diagnoza organizationala, legislatia muncii.

Selectia si plasarea fortei de munca. Salarizare si personal.

Agentie de selectie si plasare a fortei de munca in Romania si strainatate. BRGwork ofera clientilor sai programele Summer Work and Travel, Au Pair, munca sezoniera in SUA sau Europa, babysitting RO.

Companie de training-uri si consultanta al carei scop este oferirea de servicii complete in instruire si dezvoltare personala. Suntem furnizori autorizati de training-uri.

Nova Etapa. Training profesionist. 13 ani experienta in training de traineri si training vocational. Va oferim training modular, cu suport didactic pe DVD, filme pedagogice si manuale proprii.

Firma autorizata de recrutare si plasare forta de munca in strainatate. Servicii profesionale de curatenie pentru persoane fizice si juridice.

Recrutare de personal (clasica sau orientata). Training. Evaluare de personal (psihologica, aptitudinala). Managementul performantelor. Analiza muncii. Diagnozele organizationale.

Work and Travel program USA 2008. Cele mai mici costuri din Romania! Cele mai bine platite job-uri la cazinouri, restaurante, hoteluri! Incepand de la 333$ inscriere gratuita! Creditare.

Companie de recrutare, consultanta si management in resurse umane! Oferte de munca in strainatate: America, Anglia, Norvegia, Italia, Grecia, Cipru, vase croaziera.

Firma ce ofera servicii integrate de resurse umane. Si atat! Dupa ce ne veti fi clienti sau candidati, veti intelege filosofia muncii noastre.

Firma de resurse umane specializata in recrutare si selectie de personal, head hunting, diagnoza organizationala si o gama variata de traininguri.

Activeaza in domeniile managementului si al resurselor umane. Livreaz?? servicii de: training&team building, analiza&dezvoltare de competente, analiza&dezvoltare organizationala.

Furnizeaza servicii de consultanta in cariera persoane si companii, programe de training, solutii eficiente pentru dezvoltare resurse umane. Training autorizat Consilier in cariera GCDF.

Compania de 3ning pentru 3neri. Prin programele noastre, ajutam 3nerii si organizatiile si-si imbunatateasca performantele in instruire.

Recrutare si plasare forta de munca in Romania si in strainatate.

Oferim servicii integrate de resurse umane. Munca prin agent de munca temporara. Recrutare si selectie. Head hunting. Salarizare. Training. Teste psihologice. Fisa postului. Consultanta de legislatie.

Agentie de recrutare si selectie de resurse umane specializata in recrutare si servicii complete auxiliare recrutarii.

Aurora Work And Travel ofera locuri de munca in strainatate prin programe: joburi in America, locuri de munca in America, work and travel SUA, locuri de munca H2b SUA, job-uri in strainatate.

Agentia de munca temporara activeaza in domeniul resurselor umane din Romania, fiind o companie specializata in munca temporara, gestiune si recrutare de personal calificat.

Sistem online de recrutare a fortei de munca din Romania, care se adreseaza atat angajatorilor cat si persoanelor aflate in cautarea unui job.

Servicii profesioniste de recrutare si plasare de personal. Venim in intampinarea solicitarilor dumneavoastra cu o baza de date complexa.

Plasare de forta de munca permanenta si sezoniera.

Plasare de forta de munca permanenta si sezoniera. Cursuri pt. invatare limbi straine.

Plasare de forta de munca permanenta si sezoniera.

Agentie de recrutare, evaluare si selectie de personal.

Plasare de forta de munca permanenta si sezoniera.

Servicii consultanta: Protectia Muncii, PSI, Resurse Umane.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web