Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
3 companii din judetul Alba activeaza in domeniul Calculatoare, sectiunea Service & Reparatii & Consultanta.

Ofera servicii IT profesionale, reparatii sau service calculatoare, consultanta IT, web design, SEO, dispune de magazin online prin care vinde calculatoare, laptopuri.

http://www.infoalbaserv.ro

Calculatoare. Service, depanare, reparatii calculatoare. Comert cu calculatoare. Retele de calculatoare.

 

Calculatoare. Consumabile pt. imprimante - tonner, ribbon. Comert cu calculatoare. Service, depanare, reparatii calculatoare.


Recomandari: 35 companii cu activitate in domeniul Calculatoare, sectiunea Service & Reparatii & Consultanta din judetele invecinate ( Sibiu, Hunedoara, Cluj, Mures ).

Distributie echipamente tehnica de calcul, software, echipamente networking, consultanta IT.

Proiectare si executare retele calculatoare. Intretinere calculatoare, imprimante, monitoare, aparate de multiplicat. Distribuitor autorizat pentru Romania pentru produsele antivirus Avast.

Pagini web, proiectare executie si promovare pe internet. Service, modificari de configuratie si marire de capacitate la sisteme. Comercializare imprimante laser si monitoare sh; calculatoare.

Infiintata in anul 2004; capital integral privat. Firma functioneaza in domeniul tehnologiei informatiei si al calculatoarelor, oferind produse si servicii.

Reparatii calculatoare, imprimante, fax-uri, copiatoare; cabalare si configurare retele de calculatoare si telefonie; vanzare si consiliere achizitie aparatura de birou, orice model.

Service calculatoare (hard, soft), proiectare retea, (cablare, conectare, switch-uri, mufare, configurare calculatoare, conectare la internet), consultanta pentru echipamente de calcul.

Consultanta IT, proiectare de retele, administrarea serverelor, PC service & mentenanta, web design.

Oferim service de calculatoare pe baza de interventie sau abonament lunar (intretinere) si componente de calculatoare si sisteme. Promptitudine. Seriozitate. Porfesionalism.

Web-design, graphic design, service calculatoare, vanzare componente si sisteme, instalare si intretinere retele de calculatoare.

Consultanta IT, service echipamente tehnica de calcul, hardware, software.

Proiectare, configurare si administrare retele de calculatoare. Intretinere, service calculatoare si retele de calculatoare. Configurare servere. Securizare acces Internet. Solutii antivirus, backup.

Va pune la dispozitie serviciile de care aveti nevoie pentru a optimiza si usura munca dumneavoastra in cadrul firmei, fara a mai intampina probleme in privinta retelei de calculatoare.

Service PC, webhosting, comert cu componente de calculator la domiciliu sau la sediul firmei.

Consultanta IT - sisteme, retele, software, web // proiecte tehnice pentru finantari nerambursabile in domeniul IT // asistenta IT.

Service laptop-uri, computere, monitoare TFT, instalari, devirusari, recuperari de date, comercializare computere noi si second hand, toate la cele mai accesibile preturi.

Aveti nevoie de consultanta IT? Venim sa va ajutam. Configurari calculatoare, relele wireless si cablate, service PC. Venim la tine acasa sau la birou.

Reparatii calculatoare, service imprimante, retele, intretinere calculatoare si retele, instalari sisteme de alarma si supraveghere video.

Service, depanare, reparatii calculatoare. Comert cu calculatoare.

Calculatoare. Comert cu calculatoare. Consultanta in domeniul tehnicii de calcul. Componente hardware pt. calculatoare.

Comert cu calculatoare. Service, depanare, reparatii calculatoare.

Furnizor de calculatoare second-hand. Service, depanare, reparatii calculatoare. Accesorii pt. calculatoare.

Software. Retele de calculatoare.

Calculatoare. Service, depanare, reparatii calculatoare. Echipamente de birou.

Calculatoare. Retele de calculatoare. Software si solutii informatice personalizate. Service, depanare, reparatii calculatoare. Software.

Comert cu calculatoare. Service, depanare, reparatii calculatoare.

Service, depanare, reparatii calculatoare.

Service, depanare, reparatii calculatoare.

Comert cu calculatoare. Service, depanare, reparatii calculatoare. Software.

Calculatoare. Consumabile pt. imprimante - tonner, ribbon. Service, depanare, reparatii calculatoare. Retele de calculatoare. Comert cu calculatoare. Componente hardware pt. calculatoare.

Comert cu calculatoare. Service, depanare, reparatii calculatoare.

Instalatii electrice, utilaje si automatizari pt. nave.

Consultanta in domeniul tehnicii de calcul. Software si solutii informatice personalizate. Software. Hosting/gazduire pagini de internet. Creare/intretinere pagini web si site-uri complexe.

Service, depanare, reparatii calculatoare.

Consiliere si suport tehnic de specialitate in domeniul IT. Solutii hardware si software. Furnizarea de produse IT, hardware si software, direct la sediu, transport si instalare inclus.

Profita de oferta noastra si cumpara domeniul tau rapid si in siguranta. Fiecare domeniu inregistrat primeste un pachet complet de servicii.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web