Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
2 companii din judetul Alba activeaza in domeniul Servicii, sectiunea Protectie & Paza & Alarma & Interventie.

Sisteme de alarma si supraveghere video. Automatizari.

www.movladi.ro

Activitati de consultanta in domeniul situatiilor de urgenta (protectie civila si P.S.I.- intocmire documente de planificare, evidenta si conducere, executare instructaje).

 

Recomandari: 48 companii cu activitate in domeniul Servicii, sectiunea Protectie & Paza & Alarma & Interventie din judetele invecinate ( Sibiu, Hunedoara, Cluj, Mures ).

Spraveghere video. Alarme imobile si auto. Control acces. Interfoane si videointerfoane. Automatizari porti. Sisteme antifurt din magazine (porti antifurt). Comert, proiectare, instalare, service.

Agentia de detectivi particulari este o companie privata romaneasca, licentiata de MAI, cu posibilitati investigative atat pe teritoriul Romaniei cat si in exterior.

Instalare si proiectare sisteme de alarma antiefractie si antiincendiu, sisteme TVCI si vizualizare pe internet, control acces, interfoane. Monitorizare prin telefon si GPRS. Interventie, paza.

Activitati de investigatie si filaj. Detectiv particular.

Proiectare, montaj si mentenanta predictiva si corectiva la sisteme complexe de securitate, telecomunicatii digitale, cablaje structurate. Avize: MIRA, ISU, MCTI.

Servicii complete de securitate, paza si protectie. Import si distributie de echipamente de securitate. Garzi de corp, dispecerat, interventie rapida. Camere de supraveghere, alarme, control acces.

Intocmire documentatii pt situatii de urgenta; instruirea angajatilor; consultanta in domeniul situatiilor de urgenta (pompieri).

Societate comerciala specializata de paza si protectie.

Livrare, instalare si programare sisteme de alarmare la efractie si incendiu, sisteme de supraveghere video, sisteme de control acces, interfonie si videointerfonie, retele structurate de date/voce.

Siguranta dvs. este prioritatea noastra! Echipa RSS Group (departamentul de securitate) este specializata in proiectarea, instalarea si intretinerea sistemelor de securitate.

Servicii de calitate in domeniul tehnic si servicii conexe obiectului lor principal de activitate.

Un om informat este un om liber! Detectivi specializati realizeaza investigatii si verificari pentru persoane fizice si juridice in domenii diverse: economie si afaceri, juridic, relatii umane.

Proiectare, import, instalare, integrare, mentenanata sisteme complexe de securitate si supraveghere digitala. Telecomunicatii digitale. Licente MIRA-DOP, IGSU, MCTI, ISO9001.

Societate de paza si protectie din Cluj-Napoca care ofera servicii de paza si protectie cu personal calificat. Curs formare agent de paza.

Agentie de detectivi asigura servicii pe raza judetelor: Cluj, Salaj, Alba, Bistrita-Nasaud, Satu-Mare, Mures, Bihor si Maramures. La cerere efectuam lucrari la nivel national.

In 2005 ne-am infintat ca societate de paza si protectie, iar in 2008 am activat divizia de sisteme de securitate. Pe divizia de sisteme, activitatea de baza este importul, livrarea si instalarea.

Punem la dispozitia dumneavoastra. Sisteme alarma contra efractiei. Sisteme de control acces si pontaj. Sisteme de supraveghere video. Sisteme de avertizare la incendiu. Sisteme de interfonie.

Companie licentiata sa efectueze proiectarea, instalarea, intretinerea si conectarea sistemelor de securitate la dispeceratul care monitorizeaza evenimentele.

Servicii si retele de telecomunicatii. Automatizari. Sisteme de alarma, paza si securitate. Sisteme de acces de personal si pontaj angajati.

Sisteme de alarma, paza si securitate. Automatizari.

Sisteme de alarma, paza si securitate.

Sisteme de alarma, paza si securitate. Comercializare de alarme si sisteme de protectie a autoturismului.

Aparate de masura si control cu diferite aplicatii. Cantare si echipamente de precizie. Stingatoare.

Sisteme de alarma, paza si securitate. Montator profesionist de alarme auto diferite grade de securitate. Comert cu accesorii si piese de schimb auto. Sisteme video de supraveghere. Furnizor de echipamente pt. paza, protectie si supraveghere.

Instalatii electrice si retele.

Sisteme de alarma, paza si securitate. Televiziune cu circuit inchis.

Sisteme de alarma, paza si securitate.

Servicii de paza si protectie. Transport de marfa specializat. Sisteme de alarma, paza si securitate.

Instalatii electrice si retele. Sisteme de alarma, paza si securitate. Automatizari. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Sisteme de alarma, paza si securitate.

Reparatii si instalari de sisteme de interfonie. Furnizor de sisteme si instalatii de interfonie.

Sisteme de alarma, paza si securitate.

Servicii de paza si protectie.

Sisteme de alarma, paza si securitate.

Servicii de paza si protectie.

Servicii de paza si protectie.

Constructii-montaj. Instalatii electrice si automatizari. Sisteme de alarma, paza si securitate. Echipamente de control si verificare acces.

Scule electrice. Sisteme de alarma, paza si securitate. Instalare si intretinere de centrale telefonice. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Sisteme de alarma, paza si securitate. Montator profesionist de alarme auto diferite grade de securitate. Transport rutier intern si international de marfa.

Sisteme de alarma, paza si securitate. Sisteme video de supraveghere.

Sisteme de alarma, paza si securitate.

Servicii de paza si protectie.

Servicii de paza si protectie.

Servicii de paza si protectie.

Servicii de paza si protectie.

Scule de mana. Scule pt. prelucrari prin aschiere. Scule pt. instalatii. Sisteme de alarma, paza si securitate. Scule si accesorii.

Servicii de paza si protectie. Servicii de escortare si paza a transporturilor de valori.

Servicii de paza si protectie.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web